Kantyny i kawiarnie

Kantyny i kawiarnie

Stołówki i bufety pozwalają pracownikom oderwać się na chwilę od zajęć. Znajdujące się w nich podłogi powinny współtworzyć atrakcyjne, komfortowe i czyste sale jadalne, a jednocześnie spełniać wymagania zawarte w przepisach dotyczących zdrowia i bezpieczeństwa. W porze lunchu, kiedy jadalnie są wypełnione po brzegi, najważniejsza jest poprawa akustyki w pomieszczeniu i odporność na wysokie natężenie ruchu. Przez pozostałą część dnia modułowość i podział przestrzeni na strefy umożliwia jej maksymalne wykorzystanie.

Główne wymagania
Przy wyborze podłogi dla kantyny i kawiarnie sprawdź poniższe wymagania
  • Styl i komfort użytkowania
  • Redukcja dźwięków
  • Łatwość czyszczenia
  • Odporność na plamy i rozlania płynów
  • Odporność na intensywne użytkowanie
Usługi